Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek


 

Emelkedjen ki versenytársai közül!


Az évindításhoz dukál a hatásos belépő! Régi Partnerei és új Ügyfelei is szívesen veszik, ha valamilyen egyedi, új megoldással találkoznak cégénél, legyen bármilyen profilja! A műgyantával látványos eredményeket érhet el, mert ez az anyag a leghétköznapibb grafikát is különlegessé varázsolja. Változtassa szóró ajándékait arculati elemei kiemelkedő részévé!


Műgyantás dekormágnes
3 dimenziós hatása miatt nem csak fizikailag, de optikailag is kiemelkedik a környezetéből. Csillogó felülete figyelemfelkeltő, elegáns, amely növeli ajándék-értékét. Különleges, exkluzív reklámajándék, amely hangsúlyozza egy termék vagy szolgáltatás magas színvonalát. Bevonatának köszönhetően a reklámeszköz víz, vegyszer és időjárásálló, karcolódásmentes. A hagyományos sík dekormágnesekkel ellentétben élettartama jelentősen magasabb.
Tipp:Ideális prémium termékek vagy szolgáltatások reklámozására.


Műgyantás matrica
Céges mappáit, katalógusát, ajándék tollait vagy szinte bármit különlegessé tehet egy-egy műgyantás matricával. Egyszerre növeli cége presztízsét és csökkenti kiadásait a hasonló típusú szóró ajándékokkal szemben. Ez a különleges matrica benyomás után kisimuló, csillogó felülettel rendelkezik. Tartóssága miatt igen közkedvelt.
Tipp:Használja saját vagy import termékein logós műgyantás matricáját, exkluzivitást adva ezzel. Ipari környezetben régóta elterjedt módszer a márkajelzések ilyen fajta megjelenítése, vegyen példát a nagyoktól!