Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek


 

Nagy durranás - kis költségvetéssel

Ügyfelei, Vásárlói mindig ugyanazt kapják: valami olyat, amit már ismernek, amit már korábban kaptak, vagy ahhoz nagyon hasonlót, esetleg olyat, ami már koránt sem meglepő. A szóró ajándékok palettáján most szeretnénk Önnek bemutatni 2 újdonságunkat, amelyek garantáltan az idei nyár slágerei lesznek!


Szurkol az egész ország

Idén nyáron alig lesz valaki, akit ne kapna el a szurkolói láz, hiszen a sportesemények és közvetítések egymást érik. Nemcsak otthon, de a szórakozóhelyeken, szabadtéren és szinte bárhol pillanatok alatt kialakulhatnak a szurkolói táborok, bármikor belecsöppenhetünk egy-egy spontán társaságba. Mivel lehetünk igazán feltűnőek? Az igazi sportrajongók lelkesen mutatják meg az egész világnak, kinek szurkolnak. Ennek legegyszerűbb és legszínesebb módja a kedvencek zászlójának színeivel kifestett arc. Legyen szó az imádott focicsapatról az EB meccseken, vagy a hazai versenyzők buzdításáról az Olimpián, az arcfestő kártya garantált siker.

Termék mellé csomagolva, vagy promóciós akciók keretében osztogatva rendkívül népszerű ajándék, hátoldala pedig ideális reklámfelület.Színpompás nyár

Akár EB-, akár olimpiai közvetítést szeretnénk nyugodtan végig nézni, bármikor szükségünk lehet egy olyan titkos fegyverre, ami lefoglalja a körülöttünk nyüzsgő gyerekeket! Most duplán nyerhet! Nemcsak egy nyugodt órát, de egy remekművet is! A gyermekkor egyik nagy kedvence a kifestőkönyv, ahol az adott mintákat saját magunk tehettük egyedivé. Ezt a varázslatot őrzik a Színezhető és a Kifestő mágnesek: legyen akár színes ceruza, akár zsírkréta, filctoll, szabadkéz vagy vízfesték a kedvenc színező eszköz, bármelyikkel kiszínezhetők. A kifestő mágnes nagy előnye, hogy a festéshez használt alapszínek már a mágnesen találhatók, amely ecsettel vagy ujjal felvihető. Egy kis víz, némi képzelőerő és máris festőművésszé válhat bárki. A gyerekek saját egyéniségüket vihetik a kép színezésébe, az elkészült művet pedig a mágneses hátoldal segítségével azonnal a hűtőre helyezhetjük, a többi rajz mellé.

Hirdessen színező versenyt! Az elkészült műveket a gyerekek a honlapon keresztül feltölthetik, közösségi oldalon szavazatot gyűjthetnek rá, így online marketingje is szárnyra kap! Kültéri promóciói során -akár a gyerekek, akár a felnőttek a célközönség- mindenkit játékos színezésre csábíthat. Mivel a vízfesték már a mágnesen található és akár ujjal is felvihető, így nem kell kitelepülései során a kellékek miatt aggódnia, azokat pótolnia, ha elfogynak.