Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek 
Kód és jelszó emlékeztetõ G321
Mintha megjegyezte volna

Gazdaságos reklámfelület, alacsony költségek mellett is hatékony. Sikerét praktikuma is növeli azáltal, hogy üzenetek hagyhatók a segítségével bármely vasalapú felületen - általában a hûtõszekrényen. Egyedi és új reklámeszköz, amely egyszerû praktikumával vívja ki magának az elismerést. Az emberek közvetlen környezetében hat, folyamatosan, naponta akár többször is és használatakor pedig pozitív élményt hagyva maga után. Mindezt bármilyen vasalapú felületen, így a hûtõn túl a lakás szinte minden területén alkalmazható. Tartós használatra is, akár 5-7 éven keresztül.
Többé nem kell észben tartania ügyfélszámát, az olyan kódokról nem is beszélve, mint a WIFI és egyéb ritkán használatos jelszavakról.
A szabadon írható-törölhetõ felület praktikus teret ad kódok, betû- és számsorok megosztására, de akár változó tartalmú információk idõszakos megjelenítésére is. Egyedileg írható tartalmi felület, így kiválóan használható idõpontok jelölésekhez is.
Kampányötletek Iparági ajánlások
     
Kivitelezés / Paraméterek
Teljes felületében rugalmas, rendszerint 0,4-0,8mm vastag, mágnesfóliából készített, egyedi formájú reklámhordozó, amelynek felülete tetszés szerinti grafikával, különbözõ nyomdai megoldásokkal (szita-, offset-, digitális nyomtatás) tehetõ egyedivé. A mágnesfólia vastagságának kiválasztásakor figyelembe kel venni a megkívánt mágneses erõt, amely a vastagsággal egyenes arányban – a rögzítés erõsségét befolyásolja. A termék fogadtatásában, használati értékében a vastagabb mágnesek tapintható fizikai tulajdonságaik (vastagság, merevség) által komolyabb, értékesebb ajándékot sugallnak. A nyomat anyagának, kivitelezési módjának kiválasztása befolyásolhatja a dekormágnes tulajdonságait. A szita- és digitális nyomtatás PVC fedõrétegû mágnesen teljesen vízálló terméket nyújt, míg papíralapú mágnesek offset- és digitális nyomtatásainak fóliázása után csak nedvességállóak.
Mágneses:   Igen
Befoglaló méret:   10 - 100 cm2
Vastagság:   0.5 - 1 mm
Mágnes fajtája:   Foil
Mágnes vastagság:   0.40 - 0.80 mm
Súly:   1.40 - 28 gr
Ár (nettó):   16.80 - 151.60 HUF
Szerszámköltség:   0 - 40 000 HUF
Minimális rendelés:   1 000 db
Optimum rendelés:   15 000 db
Kivitelezés:   3 - 8 (munkanap)
Opciók:
Standard méretek, stancformák
 
Árajánlat kérés  Árajánlat kérés Termék összehasonlítása  Termék összehasonlítása Nyomtatóbarát verzió  Nyomtatóbarát változat
 
 
 
   
     

Matt/Fényes fedőréteg

Formalakkozás

Vízjelzés

Fényvisszaverő

Neon színű

UV-ben világító

Karbon

Fluoreszkáló
(teljes / csak grafika)

Hologrammos (matrica)

Hőre színváltó

Fémfólia nyomtatás

Krétázható

Törölhető

Dombornyomott

Présdomborított

Lencsefeltét
(víztiszta műgyanta)

Tükrös

Illatos

Textil

Hátoldalán nyomtatott

Perszonalizálás,
Sorszámozás

Gépi csomagolt

DM kampány insert

Személyes átadásra

Bankszektor

Szolgáltatóipar